Đoković sa osmijehom ispratio genijalne poteze Pairea

Francuz podigao publiku na noge

Đoković sa osmijehom ispratio genijalne poteze Pairea

Novak Đoković je bez većih problema savladao Benoita Pairea u šesnaestini finala ATP turnira u Cincinnatiju, ali će meč ostati upamćen po sjajnim potezima francuskog tenisera.

Iako pobjednik duela ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje, publika na tribinama je imala u čemu uživati, a za to se pobrinuo Paire. On je u dva navrata atraktivnim potezima nadmudrio najboljeg svjetskog tenisera, koji je sve to ispratio sa osmijehom na licu.

Paire je prvo poentirao udarcem kroz noge, a onda je nedugo zatim uspio i osvojiti poen iako je prethodno završio na podu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.