Đoković slavi 29. rođendan

Čestitke stižu iz cijelog svijeta

Đoković slavi 29. rođendan

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković danas slavi 29. rođendan.

Povodom toga Noletu su upućene čestitke sa svih meridijana svijeta. Srbinu su poželjeli dosta uspjeha u nastavku karijere, a poseban akcenat stavljen je na drugi ovosezonski Grand Slam u Parizu. 

Đokoviću od najvećih turnira trenutno nedostaje samo trofej sa pariske šljake, a s obzirom na sjajne partije u posljednje vrijeme velika je mogućnost da Novak kroz dvije sedmice kompletira Grand Slamove.

Srpski teniser je juče uoči početka Roland Garrosa, između ostalog, i zabavljao publiku u Parizu, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku članka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi