Đoković: Sretan sam što sam riješio meč u tri seta

Novak bolji od Seppija

Đoković: Sretan sam što sam riješio meč u tri seta

E. Škorić

Srbijanski teniser Novak Đoković prošao je u četvrto kolo Australian Opena.

Đoković je s 3:0 pobijedio Seppija, mada je Italijan zadao probleme Novaku, posebno u drugom i trećem setu.

"U drugom i trećem setu Seppi je igrao odlično. Servis nije njegovo najjače oružje, ali servirao je dobro, bila mu je to velika prednost. Bilo mi je potrebno vrijeme da počnem čitati njegove servise. Svakako mu čestitam na dobroj partiji", poručio je Đoković nakon meča, dodavši:

"Sretan sam da sam riješio meč u tri seta. Napravio sam nekoliko grešaka kod 4:2 u tie-breaku trećeg seta, Seppi je imao šansu da produži meč, imao sam problema, ali uspio sam odigrati nekoliko dobrih voleja. Bilo je tako blizu, jedan poen od četvrtog seta, ali to mi definitivno nije trebalo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi