Đoković: Teško je razumjeti Monfilsa

Novak nakon pobjede

Đoković: Teško je razumjeti Monfilsa

Srbijanski teniser Novak Đoković slavio je sinoć pobjedu u polufinalu US Opena protiv Francuza Gaela Monfilsa sa 3:1 u setovima.

Novak se na taj način plasirao u novo finale ovog turnira, a nakon meča poručio je da je nekada teško razumjeti Monfilsa koji je imao nekoliko veoma čudnih poteza tokom sinoćnjeg meča.

"Gael je nepredvidnjiv teniser. On se na terenu osjeća kao da mu ništa ne polazi za rukom, a onda odjednom uhvati svaku loptu. Teško ga je razumjeti, ali nisam smio da dozvolim da me poremeti, a jesam. Uspio sam da povratim fokus, međutim bilo je mnogo uspona i padova. Znao sam da što meč duže traje da su moje šanse veće", rekao je Novak nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi