Đoković vjerovatno propušta US Open

Zbog rođenja drugog djeteta

Đoković vjerovatno propušta US Open

Drugi teniser svijeta Novak Đoković vjerovatno će propustiti posljednji Grand Slam sezone, US Open.

Razlog je veoma jednostavan. US Opet će se igrati početkom septembra mjeseca, a baš tada bi se po drugi put trebala poroditi Novakova supruga Jelena. Đoković želi biti tu kada njegovo drugo dijete bude stiglo na svijetu i sve ostale obaveze će biti u sjeni toga.

"Novak nema namjeru propustiti dolazak drugog djeteta na svijet. Kada bude pravio raspored za američku turneju koja počinje u augustu, uzet će u obzir termin Jeleninog porađanja. Ako to bude u trenutku igranja US Opena, neće ni dolaziti u New York", poručio je izvor blizak Đokoviću.

Osim US Opena, na američkoj turneji će se tih sedmica održavati i dva Masters turnira i to u Montrealu i Cinccinatiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti