Đoković žrtva velike greške organizatora Australian Opena

Griješiti je ljudski, ali...

Đoković žrtva velike greške organizatora Australian Opena

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković našao se u prilično neprijatnoj situaciji na tradocionalnom "Dječijem danu" pred Australian Open.

Petostruki šampion ovog uglednog turnira ostao je u čudu kada je na displeju ugledao svoje pogrešno napisano ime, pa je tako 'Novak' postao 'Novack'.

Nije samo Đoković bio iznenađen, već i publika, koja nije mogla da se načudi ovom nesvakidašnjem gafu organizatora prvog Grand slama sezone.

Osim Đokovića, na sličan način su 'nastratali' Victoria Azarenka, koju su nazvali Victoriana, te Nick Kyrgios, koji je ničim izazvan postao Krygios.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi