Đokoviću ponuđeno 100 hiljada dolara da namjesti meč

Glatko odbio ponudu

Đokoviću ponuđeno 100 hiljada dolara da namjesti meč

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, otkrio je da mu je ponuđeno 100 hiljada dolara da namjesti meč, što je glatko odbio. 

"Odbio sam, naravno da sam odbio. Nije mi niti palo na pamet da razmislim o prihvaćanju. Ne smijemo tolerisati ovakve stvari, iako znam da je nažalost stvarnost drugačija. Nadam se kako će svaki teniser učiniti istu stvar kao i ja", rekao je Đoković.

Đoković je cijeli slučaj prijavio, a prepričao je i da se često sreću sumnjive osobe oko hotela u kojem se nalaze teniseri.

"U tenisu ima puno toga što se događa u hotelskim sobama. Puno nepoznatih ljudi tamo ima pristup i razgovara se o raznim stvarima. Vrlo lako saznaju ko je od igrača ozlijeđen i takve stvari iskorištavaju", riječi su Đokovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije