Paović, na sreću, bolje
Sandra Paović bolje u odnosu na vikend

Stanje nastradale stonoteniserke

Paović, na sreću, bolje

Stanje hrvatske stonotenisačice Sandre Paović se poboljšalo, iako preko vikenda nije izgledalo tako. Naime, u subotu su joj zbog visoke temperature bile ugrožene i neke od vitalnih funkcija.

Srećom, tokom jučerašnjeg poslijepodneva sve se vratilo u normalnu, a informaciju prenosi hrvatski portal index.hr.

”Sandra je dobila neku postoperativnu infekciju i imala je dosta visoku temperaturu koja joj je u jednom trenutku čak ugrožavala neke od vitalnih funkcija. Od juče popodne se stanje vratilo na normalu. Organizam je još pod velikim stanjem šoka i stresa. Svi se nadamo što skorijem oporavku”, poručio je novinaru Indexa Neven Cegnar, selektor hrvatske stonoteniske reprezentacije.
Paović i dalje ne osjeća noge, a i pomicanje gornjeg dijela tijela je vrlo ograničeno. Ipak, ljekari ne žele davati nikakve prognoze.
Podsjetimo, Sandra Paović je 30. januara oko 8.30 sati u blizini Pariza doživjela tešku saobraćajnu nesreću. Sa svojim timom je kombijem putovala prema pariškom aerodromu kada je došlo do zlijetanja sa ceste i prevrtanja. Interesantno, svi osim Paović su prošli sa samo lakšim ozljedama, modricama i ogrebotinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije