Paović sve bolje
Osjeća se sve bolje: Sandra Paović

Oporavak ide odlično

Paović sve bolje

Sandra Paović, hrvatska stonotenisačica koja je teško stradala u saobraćajnoj nesreći pored Pariza i kojoj su se ljekari dugo borili za život, osjeća se mnogo bolje.

Paović je nedavno dala intervju za Sportske novosti u kojem je između ostalog kazala:
”Osjećam noge na dodir i doktori su oduševljeni činjenicom da ima pomaka. Malo me je izmorilo seljenje iz jedne u drugu bolnicu, ali sve u svemu sam  dobro. Vratio mi se apetit i doktori su jako zadovoljni. Jedino mi je zbog umora malo pao tlak”, kazala je Paović.

Podsjetimo, hrvatska stonotenisačica je krajem januara doživjela tešku saobraćajnu nesreću kada je kombi sa saigračima skliznuo sa ceste u blizini pariškog aerodroma.

Mlada sportiskinja iz Vukovara se od ponedjeljka nalazi u klinici specijaliziranoj za paraplegiju i tetraplegiju, koja je samo pet kilometara udaljena od Rouenu, a uskoro će biti prebačena rehabilitacioni centar Nottwiel u Švajcarskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.