Pavlašeku trofej u Banjaluci

Čeh slavio nakon preokreta

Pavlašeku trofej u Banjaluci

Adam Pavlašek pobjednik je 15. ATP Challengera u Banjaluci.

Pavlašek je danas u finalu nakon preokreta savladao Srbijanca Miljana Zekića (3:6, 6:1, 6:4).

Češkom teniseru je pored pehara pripao i ček na 9.200 evra, kao i 100 ATP bodova, dok je Zekić osvojio 60 bodova i 5.400 evra.

Današnji meč bolje je otvorio Zekić, koji je već u drugom gemu stigao do brejka, a stečenu prednost nije ispuštao do kraja prve dionice.

Čeh je odlučnije ušao u drugi set i već nakon nekoliko minuta imao je vodstvo od 3:0. U šestom gemu Pavlašek je još jednom oduzeo servis rivalu, a potom je bio siguran i na svoj servis, što mu je bilo dovoljno za izjednačenju u meču.

U odlučujućem setu viđeno je dosta uzbuđenja. Pavlašek je prvi stigao do brejka, ali je Zekić serijom 3:0 preokrenuo rezultat u svoju korist (4:3). Ipak, to je bilo sve od srbijanskog tenisera, koji do kraja meča nije osvojio niti jedan gem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi