Pobjednici učenici Gimnazije Obala

Odigran stonoteniski Kup srednjih škola Kantona Sarajevo

Pobjednici učenici Gimnazije Obala

M. Skaka

U utorak, 15.12.2009. u fiskulturnoj dvorani Bošnjačke gimnazije, u Sarajevu, se održao IV tradicionalni stonoteniski Kup srednjih škola Kantona Sarajevo.

Kao i prethodnih godina, takmičenje je bilo organizovano na vrhunskom nivou. Nastupilo je 18 srednjih škola, a najbolji su bili učenici „Gimnazije Obala“.

Plasman:

1.    mjesto: „Gimnazija Obala“
2.    mjesto: „Druga gimnazija“
3.    mjesto: „Srednja mašinska škola“

Za najboljeg pojedinca je proglašen Amar Korjenić, učenik „Gimnazije Obala“, koji je takmičenje završio bez ijednog poraza.

Pehare, medalje te novčane nagrade pobjednicima je uručio Anto Dafinić, selektor stonoteniske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji je po četvrti put svojim prisustvom uveličao ovu sportsku manifestaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti