Povratak Azarenke na teniske terene

Bjeloruskinja se vraća na Tour

Povratak Azarenke na teniske terene

D. Rakanović

Bivša najbolja teniserka svijeta Viktorija Azarenka najavila je povratak na teniske terene u julu. 

Dvadesetsedmogodišnja teniserka zbog trudnoće nije igrala na Touru od jula 2016. godine, a u decembru je rodila sina Lea.

"Na trenizima ide dobro i osjećam se spremnom za nastupe na turnirima. Planiram igrati jedan turnir prije Wimbledona”, rekla je Azarenka. 

"Leo je na neki način rekao da želi vidjeti London i Wimbledon", našalila se Bjeloruskinja. 

Azarenka je prvobitno planirala da se tenisu vrati  na turniru u Stanford koji prethodi US Openu, ali je malo izmijenila planove i želi igrati na Wimbledonu. 

Bivša prva teniserka svijeta u predstojećim danima će otkriti tačan raspored, ali već računa na pozivnicu za Wimbledon jer u suprotnom ne bi mijenjala planove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi