Poznat termin meča Džumhur - Cuevas
Foto: EPA

Bh. teniser favorit prema kladionicama

Poznat termin meča Džumhur - Cuevas

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur, koji u posljednje vrijeme igra u životnoj formi, danas će započeti svoj nastup na US Openu.

Damirov protivnik u prvom kolu posljednjeg Grand Slama sezone će biti Pablo Cuevas iz Urugvaja, s kojim se trebao sastati još sinoć.

Međutim, zbog kiše u New Yorku je ovaj meč prolongiran za danas, a predviđeno je da počne u 18:30 sati.

Sudeći prema kladionicama, naš teniser je blagi favorit u ovom duelu. Na Džumhura se nudi prosječni koeficijent 1.60, a na Cuevasa 2,25.

Damir Džumhur trenutno zauzima 56. mjesto na ATP listi što mu je najbolji ranking u karijeri, dok je Pablo Cuevas plasiran na 31. poziciju.

Podsjetimo, prošle godine je naš teniser eliminisan u 2. kolu US Opena od Ukrajinca Marčenka (3:0), nakon što je na otvaranju bio bolji od Querreyja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi