Raonić preko Thiema do polufinala
Foto: EPA

Završni Masters u Londonu

Raonić preko Thiema do polufinala

Miloš Raonić je večeras na završnom Mastersu u Londonu u direktnoj borbi za plasman u polufinale savladao Dominica Thiema sa 2:0 u setovima.

U prvom setu ne samo da nije viđen niti jedan brejk, nego čak ni brejk lopta. Oba tenisera bila su izuzetno sigurna na svoj servis pa je pobjednika prvog seta odlučio tie-break, u kojem je Raonić slavio sa 7:5.

Već u prvom gemu drugog seta, Raonić je napravio brejk i došao u prednost koju je zadržao do samog kraja meča. Čuvao je Raonić svoj servis da bi na kraju napravio još jedan brejk kojim je stigao do 6:3 i pobjede od 2:0.

Raonić je ovom pobjedom završio na drugom mjestu u grupi B i igrat će polufinale završnog Mastersa u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi