Rasprodate ulaznice za humanitarni spektakl u Parizu

Učestvuju Džumhur, Đoković, Serena i Federer

Rasprodate ulaznice za humanitarni spektakl u Parizu

A. Beganović

Novak Đoković, Roger Federer, Serena Williams i najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur u Parizu će učestvovati u humanitarnom spektaklu za žrtve poplave u našoj zemlji i Srbiji.

Humanitarni spektakl počinje u 15:30, a sve ulaznice su rasprodate. Podsjetimo, Džumhur se jučer plasirao u glavni žrijeb Roland Garrosa, a nakon meča za SportSport.ba je između ostalog izjavio.

"Ovu priliku koristim da obavijestim javnost da me Novak Đoković pozvao da sutra učestvujem na egzibicionom i humanitarnom meču na Philippe Chatrier-u koji bi se trebao održati u 15:30. Tu bi se najvjerovatnije prikupljala pomoć za ljude ugrožene u poplavama u BiH i Srbiji i meni će biti izuzetna čast naći se u humanitarnoj misiji rame uz rame sa jednim od najvećih tenisera svih vremena. Jedva čekam!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.