Roddick trofeje bacio u smeće
Foto: EPA

Prema riječima njegove supruge

Roddick trofeje bacio u smeće

S. Bošković

Jedan od najpoznatijih američkih tenisera Andy Roddick je prema riječima njegove supruge Brooklyn Decker bacio većinu osvojenih trofeja u smeće. 

Prema riječima Roddickove supruge, bivši teniser je sačuvao trofej koji je osvojio 2003. godine na US Openu. 

"Bilo je uznemirujuće. Andy je gotovo sve trofeje bacio kad sam bila van kuće jednog dana. Odlučio je da ga ti trofeju ne definiraju kao uspješnog i da mu nije stalo do materijalnih stvari. Zbog toga je sve bacio. One koje nije je smaknuo negdje u kući", izjavila je Decker. 

Andy Roddick je tokom karijere osvojio 32 trofeja, a najveći uspjeh mu je osvajanje Grand Slama, US Opena, 2003. godine. 

Vrijedi napomenuti da je Amerikanac od novembra 2003. godine do februara 2004. godine bio prvi na ATP listi. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi