Roger spreman propustiti Pariz

Ukoliko bude morao biti uz suprugu na porodu

Roger spreman propustiti Pariz

Roger Federer je spreman propustiti nastup na bilo kojem turniru jer želi biti prisutan na porodu svoje supruge Mirke.

Bez obzira o kojem turniru se radi, nekom ATP ili Grand Slamu. Ipak, Roger nije propustio od 2000. godine niti jedan Grand Slam turniru, pa se nada da neće ni ovogodišnji Roland Garros. Još 24. decembra je objavio kako je supruga Mirka u drugom stanju, ali još uvijek nije poznto razdoblje u kojem bi  blizanke Mylu i Charlène trebale dobiti društvo.

" Za mene je prioritet biti na Mirkinom porodu i pružiti joj podršku. Odigrao sam dosta mečeva i turnira u životu. Ako treba, zbog tog događaja sam spreman propustiti koji turnir. Da i Roland Garros  Ali, idemo razgovarati o tome kada bude vrijeme za to. Trenutno se nadamo da ipak neću trebati izostati " rekao je na kraju Švicarac. Roger na Roland Garrosu ima omjer 58-14, samo jedno je otišao do kraja, 2009. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.