"Sada je samo bitno da postanem otac, o planovima kasnije"

Novak Đoković razmišlja samo o prinovi

"Sada je samo bitno da postanem otac, o planovima kasnije"

Srbijanski teniser Novak Đoković izjavio je da trenutno razmišlja samo o bebi i o tome kako će uskoro postati otac, a da je tenis trenutno u drugom planu.

"Samo mi je u glavi to kako ću postati otac. Nakon toga ću napraviti jasan plan svojih turnira i ciljeva do kraja godine. Naravno, želim godinu okončati kao prvi teniser svijeta i to se podrazumijeva", rekao je Đoković.

Po prvobitnom planu, Novak je do kraja sezone trebao igrati na Mastersu u Parizu i u Londonu, ali je odlazak u Pariz pod znakom pitanja zbog rođenja bebe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.