"Sada sam otac, razmišljam drugačije"
Foto: epa.eu

Đoković nakon pobjede u Melbourneu:

"Sada sam otac, razmišljam drugačije"

Prvi teniser svijeta Novak Đoković ušao je u historiju Australian Opena nakon što je u svom petom finalu na ovom Grand Slam turniru upisao petu pobjedu. 

Ovo je rekord jednog tenisera u open eri makar kada se radi o turniru u Melbourneu.

"Hvala Andyju na čestitkama, on je jedan veliki takmičar. Prije svega želim mu jedno divno i sjajno vjenčanje, jer znam da se vjerio. Otkako sam postao otac totalno drugačije razmišljam, ali ne zamjerite mi što skrećem s teme, ja se izvinjavam", rekao je neprikosnoveni šampion Australian Opena Novak Đoković, te dodao:

"Moram istaći da se standard same organizacije turnira podiže iz godine u godinu. Mnogo je strasti uloženo u sve, a ja se zahvaljujem mom timu koji me česti istrpi i toleriše mi mnogo toga i kada nisam najbolji. Ja najbolje znam koliko se oni žrtvuju za mene dajući mi veliku podršku, volim vas sve".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.