Selektori objavili spiskove

Uoči ljetnih nastupa u Evropi

Selektori objavili spiskove

Anto Dafinić i Goran Rajačić, selektori muške i ženske stonoteniske reprezentacije BiH, objavili su spisak igrača i igračica koji će braniti boje naše zemlje na Mediteranskim igrama, Univerzijadi, te Evropskom i Balkanskom prvenstvu za mlade.

Krenimo redom:

Na 17. Balkanskom prvenstvu za mlade u Vrnjačkoj Banji (Srbija), koje će se održati od 18. do 21. juna, kao i na 52. Evropskom prvenstvu za mlade na Pagu (10. do 19. jula), boje BiH u juniorskoj konkurenciji će braniti: Ivan Bobaš, Isak Abdagić, Amar Korjenić, Tarik Rizvanović, Belma Bušatlić, Sanja Milojica, Tatjana Jojić, Arijana Brčić, te kadeti Alija Ramezić, Mirko Kovač, Irhad Bušatlić i kadetkinje Emina Hadžiahmetović, Ajla Kovač i Dajana Jojić.

Seniorsku reprezentaciju BiH na Mediteranskim igrama u Pescari (25. juni - 5. jul) predstavljaće Srđan Milićević, Vladimir Ivanek i Admir Duranspahić, dok će na 25. Univerzijadi u Beogradu (1. - 12. juli) igrati Almir Divović, Feđa Jašarević, Admir Mujabašić  i Enis Mujabašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije