Serena opet morala predati meč

Isti simptomi kao na Wimbledonu

Serena opet morala predati meč

Nešto slično Sereni Williams se dogodilo ove godine na Wimbledonu. Tada je odlučila predati meč igre parova u trećem kolu, nakon čega se počelo nagađati o čemu se radi.

Čak se spominjala i trudnoća američke teniserke ali su stvari došle na svoje mjesto kada je krenula sezona turnira na tvrdoj podlozi po Americi odnosno Kanadi. Sve je završilo slavljen na Us Openu. Međutim, na turniru u Wuhanu  Williams se skoro srušila kod vodstva 6-5 u prvom setu, pa je predala meč drugog kola Francuskinji Cornet i otišla na preglede.

" Osjećala sam vrtoglavicu i mučninu nažalost, nisam mogla nastaviti dalje" objavila je Serena u kratkoj izjavi poslije meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.