Serena otkrila: Jela sam hranu za pse, pa trčala u toalet

Krajnje neobično iskustvo

Serena otkrila: Jela sam hranu za pse, pa trčala u toalet

Američka teniserka Serena Williams je u izjavi za medije otkrila kako je prije meča sa Christinom McHale pojela hranu koju daje svom psu.

Zbog ovog neobičnog poteza, Serena je imala stomačne probleme, ali je ni to nije spriječilo da dođe do pobjede (7:6, 6:1).

"Pojela sam hranu koju dajem svom ljubimcu i pomislila: 'Nema veze, probat ću malo, izgleda dobro'. Dva sata kasnije, trčala sam u toalet i mislila sam da ću se onesvijestiti. Hrana je imala čudan ukus, poput nekog sredstva za čiščenje", započela je Serena s prepričavanjem svog iskustva, te potom nastavila:

"Na silu sam progutala hranu. Osjećam se loše i ne znam šta stavljaju u tu hranu. Mom psu Chipu se dopada, ali ipak mislim da ljudi ne bi smjeli to da jedu. Trebali su to lijepo napisati...".

Serena Williams će se u četvrtfinalu turnira u Rimu sastati sa Svetlanom Kuznetsovom, a savjetujemo joj da prije meča ipak pojede nešto što se inače servira ljudima, a ne psima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi