Sharapova: Čestitam Sereni, ponosna sam na sebe
Foto: epa.eu

Nakon poraza u finalu

Sharapova: Čestitam Sereni, ponosna sam na sebe

U 2. kolu je spasila dvije meč lopte, nisu tada mnogi vjerovali da će ruska teniserka Maria Sharapova uopšte dogurati za finale.

"Čestitam Sereni što stvara historiju tenisa. Cijenim svaki trenutak koji sa njom provedem na terenu i uvijek od nje naučim nešto novo", rekla je prelijepa Ruskinja, te dodala:

"Bilo je ovo par dugih nedjelja za mene. Doživjela sam jednu novu priliku nakon 2. kola, ali sam ponosna na sebe. Volim sve vezano za ovaj turnir. Volim ga neki najljepši trenuci, ali i najteži porazi u mojoj karijeri vežu me za ovaj turnir".

Sharapovoj je osvajanjem drugog mjesta pripalo milion i 550 hiljada dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije