Sharapova dobila još jednu specijalnu pozivnicu

Od organizatora turnira u Torontu

Sharapova dobila još jednu specijalnu pozivnicu

D. Rakanović

Ruska teniserka Marija Šarapova dobila je još jednu wild kartu. Nakon pozivnica za Stuttgart, Madrid i Rim, Ruskinja je ovaj put dobila pozivnicu od organizatora turnira u Torontu. 

Šarapova će od 5. do 13. augusta igrati na turniru u Kanadi i ne krije oduševljenje zbog toga.  

"Zaista mi je drago što se ponovo vraćam u Toronto. Nosim sjajne uspomene odatle, a navijači su mi uvijek pružali podršku. To je jedan od najvažnijih teniskih događaja pa se nadam da ću u toj sedmici igrati najbolji tenis", kazala je petostruka osvajačica Grand Slam titula. 

Direktor turnira Karl Hale poručio je da se raduje dolasku Šarapove.

"Marija je velika šampionka i ljudi je u Kanadi vole i podržavaju. Odslužila je suspenziju i naši navijači se raduju što će je ponovo gledati uživo", poručio je Hale.

Podsjetimo, Šarapova nije dobila specijalnu pozivnicu za drugi Grand Slam sezone Roland Garros, a na WTA Tour nakon 15. mjesečne suspenzije zbog dopinga vratila se prošlog mjeseca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi