Sharapova: O Roland Garrosu sam maštala kao djevojčica

Pobjednica Roland Garrosa

Sharapova: O Roland Garrosu sam maštala kao djevojčica

Svoju drugu titulu na Roland Garrosu osvojila je ruska teniserka Maria Sharapova. Nakon meča Ruskinja je istakla da je današnje finale bilo najteže u njenoj karijeri. 

„Ne mogu da vjerujem, imam 27 godina, a ovo je moj drugi trofej na Roland Garrosu. Ovo je najteže finale koje sam do sada odigrala,“ kazala je Sharapova nakon velikog trijumfa.

„Ovaj turnir mi zaista mnogo znači. To je titula koju sam željela osvojiti još od teniskih početaka kada sam bila djevojčica,“ dodala je Sharapova, kojoj je čestitala i današnja protivnica:

„Marija zaslužuje čestitke i titulu. Želim joj sve najbolje u budućnosti. Za mene su ovo bile dvije nevjerovatne sedmice i ne mogu opisati tačno kako se osjećam u ovom trenutku,“ izjavila je Simona Halep.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.