"Sibirska tigrica" prošetala trofej i štikle
Foto: EPA.eu

Maša u svom najboljem izdanju

"Sibirska tigrica" prošetala trofej i štikle

Maria Sharapova dan nakon osvajanja Roland Garrosa, drugog u svojoj karijeri, oduševile je i turiste i fotoreportere. 

Lijepa Ruskinja znala je na pravi način proslaviti pobjedu u finalu French Opena nad Simonom Halep, pa se noseći kratku haljinu i visoke štikla, zajedno sa peharom pojavila pred fotoreporterima ispred Ajfelovog tornja.

"Sibirska tigrica" je prvi put French Open osvojila prije dvije sezone, a prije toga je trijumfovala na Wimbledonu 2004, na US Openu 2006. i u Australiji 2008, ali nikad na šljaci. 

"Slažem se da sam na ovaj trofej najduže čekala. Zapravo, da mi je neko rekao da ću u karijeri imati više Grand Slamova na šljaci, nego na nekom drugom, vjerovatno bih se napila. Ili bih njemu rekla da je pijan", kroz smijeh je rekla prelijepa Maša.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.