Skromna Wawrinkina želja za 2017. godinu

Samo želi da se Roger vrati

Skromna Wawrinkina želja za 2017. godinu

Švicarski teniseri Stan Wawrinka i Roger Federer veoma su dobri prijatelji.

Njih dvojica su veoma često i duble partneri, posebno na velikim turnirima, a skupa su osvojili i Davis Cup za Švicarsku.

Ipak, ove sezone Roger Federer ima velikih problema sa povredama, tako da ga na Touru nismo gledali od Wimbledona kada je ispao u polufinalu od Miloša Raonića.

Stan Wawrinka ima samo jednu želju u 2017. godini.

"Što se generalno tenisa tiče, moja jedina želja za 2017. godinu je da se Roger vrati na teren i da nema problema sa povredama. Mislim da je za sve dobro kada on igra", rekao je Wawrinka.

Podsjetimo da je Wawrinka ove sezone osvojio i treći Grand Slam u karijeri i to onaj u New Yorku, te mu sada nedostaje samo Wimbledon da bi kompletirao sve Grand Slam titule.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi