Slavile ekipe Bosne i Aladže
STK Bosna

Bosna u seriji od 4 pobjede

Slavile ekipe Bosne i Aladže

U subotu, u maloj dvorani KSC Skenderija, u okviru 11. i 12.kola stonoteniske Premijer lige Bosne i Hercegovine, STK Bosna je bila domaćin dvjema ekipama iz Banja Luke.

Iz nepoznatih razloga ekipa STK„Banja Luka nije došla na ovo gostovanje, te je meč registrovan službenim rezultatom 4:0 za Bosnu. Sa druge strane, njihove komšije STK Borac – Banja Luka, pretrpili su poraz rezultatom 4:0.

STK Borac je poražen i u drugom meču, protiv još jedne sarajevske ekipe. Pobjedu je slavila Aladža, trenutno prvoplasirana ekipa stonoteniske Premijer lige BiH, rezultatom 4:1.

Bosna je sa nova 4 boda izbila na 3.mjesto premijerligaške tabele, dok Aladža i dalje suvereno drži vrh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.