STK Željezničar organizira Memorijalni turnir

STK Željezničar organizira Memorijalni turnir

E. Škorić

Stonoteniski klub Željezničar organizira 17. međunarodni memorijalni turnir ''Kemo Fazlić'', u znak sjećanja na istaknutog stonotenisera koji je kao borac Armije BiH poginuo u odbrani Sarajeva 1992. godine.

Turnir će biti održan 31. marta u KSC ''Skenderija'', u kategorijama veterani 40 do 50 godina, veterani 50 do 60 godina,  veterani 60 do 70 godina i veteranke, saopćeno je iz STK Željezničar. 

Na turniru će učestvovati i po 12 najboljih kadeta i kadetkinja BiH. Po tri najbolja takmičara u svim kategorijama osvojit će novčane nagrade. 

Kotizacija za učešće na turniru za takmičare iz BiH iznosi 15 KM, a iz inozemstva 15 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.