Stonoteniseri još jednom 2:3, stonoteniserke na nuli

Šest mečeva, šest poraza

Stonoteniseri još jednom 2:3, stonoteniserke na nuli

I dalje naše selekcije nastavljaju sa porazima na Svjetskom prvenstvu. Stonoteniseri su u tri meča tri puta poraženi 2:3. Nakon Belgije i Kanade, istim rezultatom je slavila Indonesija. I opet je Admir Duranspahić izborio prvi i drugi bod.

Prvo je preokrenuo protiv Gilang Maulana, dok je Yon Mardiyona slomio u četiri seta. Edin Konjić i Admir Aličić su izgubili drugi i treći singl, pa je odluka pala u duelu Maulana i Konjića. Na kraju je Edin izgubio 2-3, u petom setu je osvojio jedan bod.

Stonoteniserke i dalje ne uspijevaju svojiti niti jedan bod. Sada je Švicarska sa maksimalnih 3:0. U ovom meču naše stonoteniserke nisu uhvatile niti jednog seta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.