Strašno! Svjetski mediji objavili da je Federer poginuo

Informacija, srećom, lažna

Strašno! Svjetski mediji objavili da je Federer poginuo

Milioni fanova Rogera Federera bili su u šoku kada su pročitali da je slavni teniser poginuo u saobraćajnoj nesreći. 

Pojedini svjetski mediji su bili objavili da je Federer vraćajući se s privatne zabave doživio tešku saobraćajnu nesreću u Madridu. Agencije su pritom objavile i izjave upućenog izvora, ali srećom brzo se ispostavilo da vijest nema veze s istinom.  

"Vrlo je ozbiljno stanje u ovom trenutku. Ljekari čine sve napore da ga spase", prenijele su svjetske agencije riječi jednog izvora. 

U cijeloj priči, koja je za kratko vrijeme obišla svijet, pojedini portali su još dodali da je Federer čak i umro, no prevara je brzo otkrivena. Fotografije s navodnog mjesta nesreće su ustvari stare dvije godine i ista se dogodila u Singapuru. 

Nevjerovatno je da neko može ići do te mjere da izmisli priču o nečijoj smrti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije