Subkadetski prvaci Šeta i Šehić

Subkadetski prvaci Šeta i Šehić

M. Skaka

U nedelju je u Ilijašu održan III turnir za sub kadete i sub kadetkinje. Učestvovalo je preko 60 takmičara iz 16 klubova iz BiH.

Nakon vrlo interesantnih mečeva kod sub kadeta u finalu su se sastali Šeta Ikbal iz Vogošće i Muharemagić Adis iz Tuzle. Šeta Ikbal je vrlo ubjedljivo sa 3:0 savladao Muharemagića i tako postao pobjedik III turnira za sub kadete. Treče mjesto podilelili su je Jasmin Nišić iz Brčkog-Distrikta i Fazlić Faris iz Ilijaša.

Kod sub kadetkinja prvo mjesto osvojila je Šehić Elda iz sarajevskog Željezničara koja je u finalu savladala Hadžihajdić Azru rezultatom 3:1. Treče mjesto su podijelile Rastoder Azemina iz Ilijaša i Vuković Nadežda iz Foče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.