Teniseri i navijači se kuhaju, ali se i jaja prže!

Nezapamćene vrućine u Melbourneu

Teniseri i navijači se kuhaju, ali se i jaja prže!

O nesnosnim vrućina koje vladaju u Melbourneu tokom prvog Grad Slama u sezoni, Australian Open, žalili su se govoto svi učesnici na ovom velikom teniskom turnir na kojem sa mnogo uspjeha igra bh. teniser Damir Džumhur.

Kada kažete je temperature 44 stepena Celzijusa ona to na prvi mah, i ne djeluje puno, ipak koliko je u ovom australskom gradu zaista vruće govori i fotografija koja stiže sa jednog od terena.

Jedan je fotograf je odlučio provjeriti je li moguće da na ovoj temperaturi isprži dva jaja. On je stavio jaja u tavu, a onda je stavio na plastičnu stolicu i na kraju je ručak brzo bio gotov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.