Teniserka morala predati meč nakon što joj je preminuo otac

Tragična sudbina u Čileu

Teniserka morala predati meč nakon što joj je preminuo otac

E. Čaušević

Čileanska teniserka Daniela Seugel danas je na domaćem terenu igrala meč protiv Pauele Goncalves koji je na kraju predala.

Tužna sudbina zadesila je ovu 24-godišnju teniserku koja je na kraju zbog tragične vijesti morala da preda meč. Naime, njen otac Jorge je bio danas na teniskom terenu gdje je pratio meč svoje kćerke, ali se u toku meča srušio.

Hitna pomoć je prevezla Jorgea u bolnicu nakon čega je Daniela nastavila ovaj meč. Ipak, sudac ovog meča kasnije joj je saopštio da joj je otac preminuo nakon čega ona više nije mogla da nastavi igrati.

Ovo je bio jedan od rijetkih mečeva na kojoj je prisustvovao njen otac koji nije ima novčanih sredstava da prati mečeve svoje kćerke po turnirima u svijetu. Zaista tragična sudbila na čileansku teniserku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi