Teniserke se u Australiji susreću s bizarnim pitanjima

Teniserke se u Australiji susreću s bizarnim pitanjima

E. Škorić

Hrvatska teniserka Mirjana Lučić-Baroni senzacionalno se našla u četvrtfinalu Australian Opena.

Mirjana je prirodnim stavom i opuštenim izjavama postala simpatična gledateljima u Melburnu, a nakon pobjede nad Jennifer Brady u osmini finala morala je da odgovara na neka nevjerovatna pitanja.

"Jesu li neka djeca u planu", jedno je od pitanja upućeno 34-gdišnjoj Hrvatici. "Jako smo sretni u braku, a djeca još nisu u planu, koliko znam", odgvorila je Mirjana.

Hrvatica je odgovara na razna pitanja na press konferenciji, novinare je zanimalo baš sve. Sličan problem imala je i Venus Williams, koja je ispitivanja do u detalje o odnosu njene sestre Serene s osnivačem Reddita Alexom Ohannianom.

Tenisera Bernarda Tomića su upitali da li mu odgovara što mu djevojka prati svaki meč: "To vas se ne tiče i to je moja osobna stvar", rekao je Tomić, dok je Bugarin Grigorin Dimitrov našao način da spusti novinaru.

"Dok sam bio mlad, jako sam volio mlade djevojke. Često su mi odvraćale pažnju pa me zanima, Grigore, odvraćaju li i tebi malo previše pažnju od tenisa", upitao je Dimitrova novinar, a ovaj je odgovorio: "Ovo je najbolja stvar koju sam čuo danas, svaka čast. Zaslužujete najbolji odgovor, dajte mi malo vremena da ga smislim".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije