Teniski majstori i invalide dižu na noge

Sjajan poen Novaka i Rogera

Teniski majstori i invalide dižu na noge

Novak Đoković i Roger Federer odigrali su jučer još jedan meč za pamćenje na Australian Openu, a kao pobjednik izašao je teniser iz Srbije.

Nekoliko sjajnih poena viđeno je u jučerašnjem meču, a to se posebno odnosi na treći set kada su oba tenisera igrala sjajno.

Jedan poen se posebno ističe i to kod rezultata 3:2 za Rogera u trećem setu kada je Švicarac na sjajan način stigao volej Novaka i završio poen vinerom.

Taj potez izazvao je veliko oduševljenje na tribinama, a digao je na noge čak i čovjeka u kolicima čemu svjedoči i video klip...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi