Tipsarević: Nisam spreman 100 posto

Oporavak nije tekao prema planu

Tipsarević: Nisam spreman 100 posto

Drugi reket Srbije, Janko Tipsarević je izjavio kako će tek večeras znati da li će ili ne igrati u finalu Davis Cupa protiv Češke. Janko je priznao kako oporavak nije tekao prema planu.

" Oporavak proteklih sedmica nije išao prema planu. Pokušao sam da se odmorim kako bi što spremniji dočekao finale, ali ja nisam 100 posto spreman. Zajedno sa ostatkom ekipu ću sjesti i odlučit ćemo. Što se tiče mene, velika želja postoji, želim da pomognem ekipi, ali postavlja se pitanje koliko mogu pomoći u ovom trenutku" naglasio je Tipsarević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti