Tipsarevićev nastup pod velikim upitnikom

Srbija u problemima pred finale Davis Cupa

Tipsarevićev nastup pod velikim upitnikom

Kako se bliži velikog finale, reprezentacija Srbije je u sve većim problemima. Nakon što je Viktor Troicki otpao su supenzije, finale protiv Češke mogao bi propustiti i Janko Tipsarević.

Tipsarević ima problema sa hroničnom povredom pete i veliko je pitanje da li će biti spreman za finale. Nakon osmine finale US.Opena, Janko je igrao tek na pet turnira uz omjer pobjeda i poraza 1-5.

" Janko je počeo polako da se oslanja na nogu i da trenira sa malo većim naporom. Još je rano reći da li će biti spreman i odluka će biti donesena prije žrijeba" kaže doktor Davis Cup reprezentacije Srbije Zdeslav Milinković

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.