Ulaznice u prodaji, sutra postavljanje podloge u Areni

Davis Cup u Zenici

Ulaznice u prodaji, sutra postavljanje podloge u Areni

D. Kurbegović

Ulaznice za Davis Cup susret BiH – Poljska koji će biti odigran od 3. do 5. februara 2017. u Areni Zenica, od danas su u prodaji na portalu kupikartu.ba, te na svim prodajnim mjestima ovog servisa.

Navijači koji žele podržati bh. tenisere u njihovoj prvoj borbi u okviru prve grupe Davis Cupa, mogu nabaviti trodnevne ulaznice po cijeni od 10 KM koje vrijede za sve mečeve, ili dnevne ulaznice od 3 i 5 KM, koje će od sutra biti dostupne i na blagajni Arene.

Prema programu, u petak 3.februara od 14 sati igrat će se dva singl meča, u subotu 4.februara dubl meč u 14 sati, a u nedjelju 5.februara preostali singl mečevi. Parovi će biti određeni ždrijebom koji je zakazan za četvrtak 2.februara u press centru zeničke Arene.  

Tehničke pripreme za održavanje Davis Cupa odvijaju se prema planu, te će sutra u Areni  početi postavljanje tvrde podloge.  

U narednim danima očekuje se i potvrda Međunarodne teniske federacije o sastavu reprezentacija BiH i Poljske koje bi se u Zenici trebale okupiti 30.januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi