Wilander ponovo ne vjeruje Novaku

Novinar "Eurosporta" u svom stilu

Wilander ponovo ne vjeruje Novaku

Mats Wilander još jednom je dokazao da nije fan Novaka Đokovića i njegove igre.

Proslavljeni švedski teniser odavno ne simpatiše najboljeg igrača svijeta, što je potvrdio i svojom najnovijom izjavom pred finale US Opena.

Prema njegovom mišljenju, Novak nije dovoljno dobar kako bi savladao Švajcarca Stana Wawrinku u borbi za titulu!

"Mislim da Đoković nije dovoljno dobar da pobijedi Stana Vavrinku, u slučaju da Švajcarac izađe na teren i odigra kako umije. Stan je jedini koji može da zabrine Novaka", rekao je Wilander, koji je ipak pronašao i koju lijepu riječ za Đokovića.

"Niko se nikad na mentalnom nivou nije popravio kao Novak. To je najveći napredak u tenisu koji sam ikada vidio. Znam da je popravio servis i forhend, ali napredak na mentalnom planu je zaista impozantan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti