Williams greškom objavila da je trudna
Foto: EPA

Serena se igrala sa Snapchatom i objavila radosne vijesti

Williams greškom objavila da je trudna

D. Rakanović

Američka teniserka Serena Williams izjavila je da nije namjeravala još objavi vijest o njenoj trudnoći, ali da je greškom postavila sliku na Snapchat.

Ona je prošle sedmice postavila sliku, ispod koje je pisalo 20 sedmica, ali ju je ubrzo i obrisala. 

Willams je rekla da nije imala namjeru da saopšti javnosti ovu vijest, već je sliku sa stomačićem namjeravala da koristi samo u privatne svrhe.  

"Imam naviku da svake sedmice provjeravam 'stanje' i da se slikam, da bih vidjela kako napreduje trudnoća. Slike sam čuvala za sebe, ali mi je jedna ovoga puta promakla", rekla je Williams.

Ona je svoju 23. Grand slam titulu osvojila u januaru u Melburnu, a sama je priznala da je za trudnoću saznala dva dana prije početka Australian Opena.

"Nije bilo baš lako. Čujete stalno priče o ženama koje su bolesne, stalno umorne i nervozne u trudnoći. Niko nije znao da sam trudna, ali ja sam namjeravala da osvojim turnir", rekla je američka teniserka. 

Ona nakon osvajanja turnira u Melbournu nije više nastupala na turnirima, ali planira da se vrati na teren nakon porođaja. 

"Definitivno ću se vratiti, nisam još završila sa tenisom. Majčinstvo je samo novi dio mog života. Moja beba će, nadam se, biti na tribinama i navijati za mene", zaključila je Williams.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi