Wozniacki u epizodi "otkini sebi glavu"

Nezgoda za Dankinju

Wozniacki u epizodi "otkini sebi glavu"

Danska teniserka Caroline Wozniacki imala je problema sa kosom tokom meča 2. kola US opena protiv Beloruskinje Aliaksandre Sasnovich.

Wozniacki je svoju dugu koju vezala u rep tokom duela sa bjeloruskom teniserkom. U jednom trenutku tokom meča danskoj teniserki je rep zapeo za reket, a Wozniacki je željela odigrati bekhend. Ona je toliko jako željela udariti po loptici da se umalo nije udarila reketom po glavi.

"Događalo mi se to i ranije, prije nego što sam vezivala kosu u pletenice. Međutim, ovo je prvi put da mi se to desilo od kada nosim rep. Svejedno sam pokušala da odigram poen i umalo sama sebi nisam otkinula glavu", našalila se Caroline Wozniacki, koja je na kraju slavila s 2:0 (6:3, 6:4).

MlQVUWthrKd

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.