Zapaženi rezultati bh. stonoteniserki

Omladinsko EP u stonom tenisu

Zapaženi rezultati bh. stonoteniserki

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine u stonom tenisu, u sastavu Emina Hadžiahmetović i Ajla Kovač i ove godine su ostvarile izvrstan rezulta u Diviziji A, gdje su osigurale opstanak. Naime nakon poraza od favoritkinja Rumunije, naše mlade stonoteniserke su savladale reprezentaciju Hrvatske rezultatom 3:1 i tako stekle pravo da se bore za devet mjesto što bi bio izvrstan rezultat.

Treba napomenuti da je mlada Emina Hadžiahmetović savladala drugu igračicu Rumunije i Rusije obje takmičarke Hrvatske, Češke i Engleske.

Ostale naše selekcije juniori, kadeti i juniorke borit će se za plasman od 20. do 24. mjesta. Inače, na prvenstvu učestvuje 47 država.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.