Zverev: Imam dobre šanse za polufinale
Foto: Alexandre Zverev (Njemačka) (EPA)

Njemački teniser nakon poraza od Rogera

Zverev: Imam dobre šanse za polufinale

Njemački teniser Alexandre Zverev bio je zadovoljan svojom partijom u jučerašnjem meču protiv Rogera Federera.

Zverev je izgubio na tom susretu sa 2:1 u setovima, ali ipak je poručio da je zadovoljan partijom i da ima dobre šanse da se plasira u polufinale Završnog mastersa u Londonu.

"Mislim da je ovo bio veoma pozitivan meč za mene. Iako je Roger dobio i plasirao se u polufinale, meč je i za mene bio pozitivan, jer sam igrao bolje nego prije dva dana. Mislim da još uvijek imam sjajnu priliku da se plasiram u polufinale, a u posljednjem kolu igram protiv Jacka Socka. Mislim da ćete me, ako nastavim igrati na ovom nivou, gledati i za vikend ovdje", rekao je Zverev nakon susreta. 

Podsjetimo, meč između Zvereva i Socka na rasporeduje za dva dana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi