150 Ultrasa najavilo dolazak u Travnik

Očekuje se dobra posjeta na Piroti

150 Ultrasa najavilo dolazak u Travnik

S. Mlaćo

U okviru 11.kola BH Telecom Premijer sutra će na stadionu Pirota u Travniku snage odmjeriti Metalleghe iz Jajca i mostarski Zrinjski.

Ovaj meč  važan je za oba tima, s obzirom da Metalleghe bije bitku za opstanak, dok gosti iz Mostara žele nastavitii sa dobrim igrama koje im za sada donose prvo mjesto.

Očekuje se i veoma dobra posjeta gledalaca na stadionu Pirota, a iz NK Metalleghe za SportSport.ba potvrdili su da su iz Zrinjskog najavili dolazak svojih 150 navijača koji će biti smješteni na dijelu tribine namjenjenom za gostujuće navijače.

Ultrasi su uvijek vjerna podrška popularnim Plemićima, a ulaz za njih te za sve posjetioce sutrašnje utakmice iznosit će 5 KM. Iz NK Metalleghe pozvali su sve navijače da fer i korektno bodre svoj tim, te se nadaju da će sve proteći u sportskoj atmosferi.

Pravdu na ovom susretu dijelit će glavni sudija Tomislav Ćuić iz Tomislavgrada sa svojim pomoćnicima Damirom Lazićem iz Brčkog i Radislavom Kačavendom iz Gradiška. Četvrti sudija je Dragan Petrović iz Banja Luke, peti Dragan Skakić iz Gradiške, a dodatni šesti Adis Mulahasanović iz Sarajeva. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi