360 ulaznica za gostovanje Sarajeva prodato u Drezdenu

Horde Zla imati će podršku prijatelja

360 ulaznica za gostovanje Sarajeva prodato u Drezdenu

Već nekoliko godina Horde Zla, najvatreniji navijači FK Sarajevo, imamo prijateljstvo s navijačima Dynamo Dresdena.

Nekadašnji fudbalski gigant Istočne Njemačke sada se takmiči u regionalnoj ligi, a navijači ovoga kluba kojeg je osnovao "Stasi" važe za jedne od najopasnijih u Njemačkoj.

Prema informacijama koje su saopštene danas na zvaničnoj press-konferenciji Borussije M'gladbach čak 360 ulaznica za gostujući sektor za revanš susret Europa lige u kojem će domaćini ugostiti aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine kupljeno je u Drezdenu.

Još kada su izvučeni parovi play-off faze bilo je jasno da će Sarajevo i Horde Zla imati brojnu podršku svojih prijatelja, a sada je samo potvrđeno ono što se pretpostavljalo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.