Badrov: Robijašima u znak zahvalnosti 200 gratis ulaznica

Sjajan gest rukovodstva NK Vitez

Badrov: Robijašima u znak zahvalnosti 200 gratis ulaznica

D. Kurbegović

Nogometaši Viteza u petak na Gradskome stadioni igraju možda i odlučujuću utakmicu u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH.

Protivnik izabranicima Branka Karačića jeste zenički Čelik, koji u Vitez dolazi rasterećen rezultatski, jer su obezbjedili opstanak u ligi.

Vitežani su u crnom nizu od tri poraza, dok su Zeničani uvezali šest utakmica bez poraza, te se nalaze u dobroj formi što sigurno žele nastaviti do kraja sezone. Iako je za domaće utakmica protiv Čelika jedna od presudnih u ovoj sezoni, rukovodstvo Viteza odlučilo se za jedan sjajan gest uoči komšijskog derbija protiv kluba iz Zenice.

"Odlukom kluba dajemo 200 gratis ulaznica navijačima Čelika za utakmicu u petak na Gradskom stadionu u Vitezu. To je znak zahvalnosti, za momke koji su navijali za nas i podržavali nas, kada smo igrali na Kamberovića polju u Zenici. Takve stvari ne zaboravljamo i sve dok Vitez igra u Premijer ligi, pristalice Čelika će imati gratis ulaznice za utakmice na našem stadionu, to je samo mali znak pažnje na ono što su oni uradili za nas. Nadam se da će atmosfera u petak biti sjajna, te da će biti i dobra utakmica, koja je za nas jedna od najvažnijih u ovoj sezoni", kazao je za SportSport.ba glavni operativac kluba Stjepan Badrov, koji je dolaskom na ovu poziciju u klubu dosta doprinijelo boljoj organizaciji i podizanju ugleda ovog kluba u našoj državi, ali i šire. 

Popularni "Robijaši" u petak će sigurno dobro ispuniti tribine stadiona u Vitezu, kao što je to bilo i prošle sezone, kada je domaćin minimalno savladao crno-crvene rezultatom 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi