Bakljada Viola "podgrijala" atmosferu na Veltins-Areni

Na gostovanju kod Schalkea

Bakljada Viola "podgrijala" atmosferu na Veltins-Areni

Maribor je najprijatnije iznenađenje na početku ovosezonskog izdanja Lige prvaka. Nakon što su u prvom kolu najelitnijeg fudbalskog klupskog takmičenja u Evropi remizirali na svom terenu sa Sportingom, Viole su izborile i zlata vrijedan bod na gostovanju kod Schalkea.

I na Veltins-Areni Ante Šimundže pružili su jednu odličnu partiju, čak su imali i vodstvo, te još nekoliko dobrih prilika. 

Aktuelni šampion Slovenije nije bio bez podrške u Gelzenkirhenu, a vjerne Viole su u jednom trenutku upalile nekoliko baklji koje i nisu pretjerano česta pojava na stadionima gdje se igraju mečevi najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.