Bešiktaš moli navijače da ne idu u Monaco

Strah od nereda

Bešiktaš moli navijače da ne idu u Monaco

E. Škorić

U redovima aktuelnog turskog prvaka Bešiktaša zabranjuju navijačima da idu u Monaco.

Bešiktaš večeras gostuje Monacu u grupnoj fazi Lige prvaka i gosti bi trebali da budu bez podrške, osim ako grupa Bešiktašovih navijača na svoju ruku ne dođe na stadion.

U istanbulskom klubu mole navijače da ne dolaze na ovo gostovanje, pošto je posljednji put kada je gostovao u Francuskoj, tačnije kod Lyona u završnici Evropske lige, Bešiktaš žestoko kažnjen jer su njegovi navijači napravili nerede.

U strahu da će se ponoviti dešavanja iz aprila, Bešiktaš je službenim saopštenjem zatražio od svojih navijača da se ne pojavljuju večeras na Stade Louis II. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Meč 3. kola grupe G igra se od 20:45 sati, a Bešiktaš je trenutno prvi sa šest bodova, dok Monaco ima samo jedan bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi