Copa 90 u Sarajevu: Ovaj derbi je nešto posebno!

Pogledajte sjajnu reportažu

Copa 90 u Sarajevu: Ovaj derbi je nešto posebno!

Ekipa planetarno popularne Copa 90 je po drugi put napravila reportažu sa najvećeg i jedinog istinskog derbija bosanskohercegovačkog fudbala.

Kako to uvijek biva, i ovoga puta je reportaža urađena na izuzetno profesionalnom i visokom nivou, i sigurno je da će kadrovi sa našeg najvćeg stadiona, kao i sama priča o sarajevskom derbiju poslužiti kao odlična promocija Sarajeva i Željezničara u Evropi.

U samom uvodu reportaže, naš derbi je opisan kao "nešto što se ne može vidjeti nigdje drugo".

Dvojac iz Copa 90 je do sada obišao mnoge derbije u Evropi, ali ih je sarajevski posebno impresionirao. Dokaz tome je i njihov ponovni dolazak na ovu utakmicu.

U nastavku pogledajte sjajnu reportažu sa 105. vječitog derbija između Sarajeva i Željezničara, koji odavno nije privukao veću pažnju. Teško se oteti dojmu da su spektaklu nedostajali samo golovi...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije